CityFM 106.2 FM - Inima ta bate ROCK?

Conecteaza-te cu Facebook
 

CityNews

Eveniment MNIR- Micul Paris saluta Parisul

Muzeul National de Istorie a Romaniei invita publicul sa petreaca o seara aparte pentru a regasi afinitatile culturale dintre Romania si Franta, in cadrul evenimentului muzeal „Micul Paris saluta Parisul”, ocazionat de celebrarea in luna iulie a Zilei Nationale a Frantei si, de asemenea, a imnului francez La Marseillaise, in data de 30 iulie.

Citeste tot

“Banda desenata in presa” - a doua expozitie a Muzeului de Benzi Desenate

“Banda desenata in presa” este tema celei de-a doua expozitii a Muzeului Benzii Desenate. Vernisajul va avea loc joi, 7 iulie 2011, de la ora 19.00, la etajul 4 al Muzeului National de Arta Contemporana si va fi urmat de o dezbatere.

Citeste tot

Mix cultural la ICR, de Noaptea Institutelor

Institutul Cultural Roman gazduieste, la a cincea editie a Noptii Institutelor Culturale, care are loc vineri, 24 iunie, evenimente realizate de catre Fundatia Culturala Greaca, Institutul Camões/Ambasada Portugaliei si Delegatia Wallonie-Bruxelles.

Citeste tot

Asteroizii, incubatoare ale vietii

Asteroizii au fost incubatoare ale vietii, cu mult inaintea formarii pamantului, sustin oamenii de stiinta din Canada.  Acestia  au colectat un asteroid si l-au congelat pentru a fi pastrata orice componenta organica a sa in vederea analizarii.

Citeste tot

Jocul Disney Universe se lanseaza la toamna

Noul joc de aventura multiplayer, Disney Universe, este dedicat gamerilor si fanilor Disney si Pixar. Jocul va fi disponibil in versiuni pentru Sony PLAYSTATION 3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC si MAC.

Citeste tot

In curand vom zbura cu ajutorul costumelor-racheta

Zborul unei persoane cu ajutorul unui costum-racheta este tot mai aproape de utilizarea comerciala. Costumul, care foloseste un motor cu reactie, a fost testat de o echipa de inventatori din Noua Zeelanda.

Citeste tot

Endeavour s-a intors in siguranta pe Pamant

Naveta spatiala Endeavour a aterizat in siguranta la Centrul Spatial Kennedy in aceasta dimineata. Astfel, si-a incheiat misiunea de pe Statia Spatiala Internationala, aceea de a transporta si a instala un detector de raze cosmice, in valoare de doua miliarde de dolari.

Citeste tot

Descoperire: Luna a avut o mare

Interiorul Lunii contine de 100 de ori mai multa apa decat s-a crezut initial. Descoperirea a fost facuta in urma unei analize a sedimentelor aduse din misiunea Apollo 17, prin intermediul cavitatilor unor boabe de sticla ce contin substante vulcanice.

Citeste tot

Japonezii vor energie de pe Luna

Japonezii planuiesc sa transforme Luna intr-o sursa de energie. Pentru realizarea proiectului, oamenii de stiinta vor forma un inel din panouri solare de-a lungul ecuatorului Lunii.

Citeste tot

Update gratuit pentru Aion: Assault on Balaurea

NCsoft a lansat o noua provocare pentru fanii MMORPG-ului Aion: update-ul Empyrean Calling (2.5), cu o grafica imbunatatita, instante noi de joc, precum si abilitati, obiecte si misiuni noi. In plus, timp de zece zile, jucatorii vor putea trai o experienta totala in tinuturile din Aion, accesand versiunea trial Aion: Assault on Balaurea, disponibila gratuit pe site-ul jocului.

Citeste tot