CityFM 106.2 FM - Inima ta bate ROCK?

Conecteaza-te cu Facebook
 

Concursuri

INACTIV- Castiga o invitatie la concertul Grimus

23 Martie 2011
Premiu: 5 x invitatie la concertul Grimus

Trupa Grimus se va afla pentru prima data in studioul CityFM vineri. Ne vor incanta cu piese cantate electric, dar si unplugged. Daca vrei sa te ni te alaturi in studioul CityFM si sa le fredonam impreuna piesele, asculta emisiunile noastre si poti castiga o invitatie la concert.

Concursurile vor avea loc astfel:

23 martie in emisiunile "Paine si Kirk" si "City Drive"

24 martie in emisiunile "Paine si Kirk" si "City City Bang Bang"

25 martie in emisiunea "Matinal, adica de 'dimineata'"

 

Regulament concurs

Detalii

INACTIV- Concurs IT Republic - Castiga un joc original TOTAL WAR: Shogun 2

16 Martie 2011
Premiu: 1 joc original in editie limitata TOTAL WAR: Shogun 2

Radio CityFM te premiaza cu cel mai proaspat joc lansat pe piata din Romania - TOTAL WAR: Shogun 2 in editie limitata. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un email la [email protected] in care sa scrii un scurt preview (700 de caractere cu spatii) al jocului TOTAL WAR: Shogun 2. Acesta trebuie sa contina cateva informatii despre joc, cerinte de sistem si unitatile pe care le putem folosi in Shogun 2.

Vor fi inscrisi in concurs doar participantii care au completat datele de contact: nume, prenume, adresa, numar de telefon.

Concursul se va desfasura din data de 16 martie 2011 si pana pe 25 martie 2011. Conducerea IT Republic, formata din Carmen Ivanov si Catalin Fartaes, va alege cel mai bun preview trimis de voi si il va premia pe masura: un joc original in editie limitata TOTAL WAR: Shogun 2.

Castigatorul concursului va fi anuntat in emisiunea IT Republic din data de 27 martie 2011, difuzata de la ora 14.00 pe CityFM.

Spre deosebire de Editia Standard, editia limitata a TOTAL WAR: Shogun 2 ofera un clan suplimentar (Ninja), un scenariu istoric de batalie exclusiv - Nagashino, armura speciala pentru avatarul jucatorului si XP Bank Account.

Jocul Total War: Shogun 2 s-a lansat oficial pe 15 martie 2011 si este oferit de catre TNT Games. Mai multe informatii gasiti aici.

Castigatorul concursului CityFM - Shogun 2: TOTAL WAR, Calin Robert ne-a scris cu putin mai mult de... 700 de caractere cu spatii despre acest joc si jocurile din seria Total War.

Detalii

INACTIV- Castiga o invitatie la concertul Vacanta Muzicala

07 Martie 2011
Premiu: 3 X invitatie dubla la concertul Vacanta Muzicala

Vacanta Muzicala concerteaza, pe 9 martie, de la ora 21:00, in Waldo's Pub & Bar (B-dul Dacia Nr. 62 Bucuresti). Asa ca, am pregatit un concurs pentru iubitorii de muzica folk.

Va oferim 3 invitatii duble la concertul trupei Vacanta Muzicala. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa raspundeti corect la urmatoarea intrebare, pana marti (8 martie), ora 18:00. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti dintre cei care au raspuns corect si vor fi anuntati in cursul aceleiasi zile, pana la ora 19:00.

Intrebare: Care sunt membri formatiei Vacanta Muzicala?

Raspunsul il gasiti pe site-ul www.waldos.ro

*pentru a putea raspunde, va rugam sa va logati

Castigatorii concursului sunt:

Alexandru Simina

Florin Ivan

Adelina Cojocaru

Va rugam sa trimiteti datele de contact la [email protected]

 

Detalii

INACTIV- Castiga o invitatie la concertul Byron

21 Februarie 2011
Premiu: 3 X invitatie la concertul Byron din studioul CityFM, tricou marca CityFM si albumul "Perfect"

Joi avem concert! Si nu orice fel de concert ci unul marca Byron. Daca vrei sa te numeri printre cei care ii vor asculta live in studioul CityFM, asculta emisiunile noastre si poti castiga o invitatie. Si surprizele nu se opresc aici. Iti mai oferim un tricoul marca CityFM si noul album al trupei, "Perfect", cu autografele celor de la Byron.

Detalii